Відмінне поєднання ароматних трав і спецій, що виділяють аромат і запах страв.
Інгредієнт для 1,2 кг рагу:
200 г яловичини
200 г бекону
500 г свинячої шийки
300 г свинячого плеча
150 мл води
15 г суміші трав і спецій для сковорідки
21 г солі та перцю за смаком.
Підготовка:
Наріжте м'ясо на 3-4 см шматочками, натріть сіллю і залиште в холодильнику на добу. Далі подрібніть яловичину через сітчасту пластину з найменшим розміром сітки і добре вимісіть її 150 мл холодної води, поки не з'явиться біла каша. Подрібніть залишилася частина м яса через сітчасту тарілку з великими розмірами сітки, приправте її сумішшю трав і спецій для скороварки (15 г) і поперчіть за смаком. Все ретельно вимісити разом. Далі, покладіть все в кухонну плиту місткістю 1,5 кг, затягніть пружину і встановіть термометр. Поставте плиту з шинкою під тиском у горщик, наповнений водою. Вода в горщику не повинна кипіти, її температура повинна повільно підвищуватися до 90 ° C. Як тільки температура всередині м’яса досягне 69-70 ° C, закінчіть ошпарювання і поставте сковорідку в холодну воду. Як тільки він охолоне, поставте його в холодильник. На наступний день рагу готове до вживання. Для того, щоб легше було вийняти м'ясо з плити, що працює під тиском, його можна залити гарячою водою, або спеціальні пакети з шинкою під тиском можна використовувати перед ошпарюванням.
Інгредієнти: кайенський перець, перець порошковий болгарській, чорний перець, насіння гірчиці білої, чебрець, куркума, імбир, лавровий лист, дикий часник.
Продукт може містити мікроелементи гірчиці, селери, сої, кунжуту, глютену та горіхів.
Кращий до: дата та номер партії на упаковці.
Основні | |
---|---|
Виробник | Browin |
Країна виробник | Польща |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 30 г |
Склад | Перець білий мелений, мускатний горіх, коріандр, паприка, імбир, кардамон, лавровий лист, гвоздика |
Користувальницькі характеристики | |
Тип спецій | Суміш спецій для шинки |
- Ціна: 123 ₴