Кошик
1227 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 12:00 найближчого робочого дня (09.10).

  • Термометр пивоварений 0-100 °C, BIOWIN, фото 2
  • Термометр пивоварений 0-100 °C, BIOWIN, фото 3
Термометр пивоварений 0-100 °C, BIOWIN

Термометр пивоварений 0-100 °C, BIOWIN

  • Готово до відправки
  • Код: 101600

632 ₴

+380 (50) 060-71-76
Viber
  • +380 (93) 738-94-55
Термометр пивоварений 0-100 °C, BIOWINТермометр пивоварений 0-100 °C, BIOWIN
632 ₴
Готово до відправки
+380 (50) 060-71-76
Viber
  • +380 (93) 738-94-55
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Пивний термометр — незамінний помічник кожного пивовара! 

Завдяки цьому кожен пивний напій зможе точно визначити температуру, а також наступні етапи, необхідні для виробництва цього напою. Чіткий екран і інструкції, що додаються, безумовно, неабияк полегшать процес пивоваріння. 

Мелювання:

40 °C (10-20 хвилин) — ферулічна перерва, типовий для пшеничного пива, дає змогу отримувати записки гвоздики. 

50-52 °C (10-20 хвилин) — розрив білка — забезпечує дріжджі органічними сполуками, необхідними під час ферментації. Це не потрібно... 

62 °C (15-60 хвилин) — перебір мальтози (сахарифікація) — переважно бета-амілаза, завдяки чому ми отримуємо ферментовані цукри. Що довша ця перерва, отримане пиво буде сухішим.

72 °C (15-60 хвилин) — перерва на обіднє (сахарифікація) — переважно альфа-амілаза, яка виробляє неферментовані цукри, покращує вміст тіла та підсилює солодкість пива. Що довша ця перерва, то м'якіше, солодове пиво. 

Смак і цінність алкоголю в пиві переважно важливі для розривів сахарифікації, регулюючи їхню тривалість, ми розв'язуємо, яке пиво ми матимемо. Починаючи пивоварів, ми рекомендуємо осахарювання за 65-67 °C, щоб отримати оптимальну кількість алкоголю та вмісту. 

До 80 °C — температура інактивації ферменту. Нагрівання вище цієї температури може призвести до вивільнення додаткового крохмалю з інактивованими ферментами. Результатом буде постійна каламутність сусла, швидше портування пива та викид сполук, що негативно впливають на смак пива.

100 °C (60 хвилин) — кипляче сусло/заварювання. 

Ширина продукту: 7,0 см.
Глибина продукту: 7,0 см.
Висота продукту: 35,2 см.

Основні
ВиробникBiowin
Країна виробникПольща
Матеріал щупаНержавіюча сталь
Тип термометраМеханічний зі щупом
Додаткові характеристики
Захисний ковпачок для щупаЄ
  • Ціна: 632 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner