Термометр пивоварений 0-100 °C, BIOWIN
- Готово до відправки
- Код: 101600
632 ₴
- +380 (93) 738-94-55
Пивний термометр — незамінний помічник кожного пивовара!
Завдяки цьому кожен пивний напій зможе точно визначити температуру, а також наступні етапи, необхідні для виробництва цього напою. Чіткий екран і інструкції, що додаються, безумовно, неабияк полегшать процес пивоваріння.
Мелювання:
40 °C (10-20 хвилин) — ферулічна перерва, типовий для пшеничного пива, дає змогу отримувати записки гвоздики.
50-52 °C (10-20 хвилин) — розрив білка — забезпечує дріжджі органічними сполуками, необхідними під час ферментації. Це не потрібно...
62 °C (15-60 хвилин) — перебір мальтози (сахарифікація) — переважно бета-амілаза, завдяки чому ми отримуємо ферментовані цукри. Що довша ця перерва, отримане пиво буде сухішим.
72 °C (15-60 хвилин) — перерва на обіднє (сахарифікація) — переважно альфа-амілаза, яка виробляє неферментовані цукри, покращує вміст тіла та підсилює солодкість пива. Що довша ця перерва, то м'якіше, солодове пиво.
Смак і цінність алкоголю в пиві переважно важливі для розривів сахарифікації, регулюючи їхню тривалість, ми розв'язуємо, яке пиво ми матимемо. Починаючи пивоварів, ми рекомендуємо осахарювання за 65-67 °C, щоб отримати оптимальну кількість алкоголю та вмісту.
До 80 °C — температура інактивації ферменту. Нагрівання вище цієї температури може призвести до вивільнення додаткового крохмалю з інактивованими ферментами. Результатом буде постійна каламутність сусла, швидше портування пива та викид сполук, що негативно впливають на смак пива.
100 °C (60 хвилин) — кипляче сусло/заварювання.
Ширина продукту: 7,0 см.
Глибина продукту: 7,0 см.
Висота продукту: 35,2 см.
Основні | |
---|---|
Виробник | Biowin |
Країна виробник | Польща |
Матеріал щупа | Нержавіюча сталь |
Тип термометра | Механічний зі щупом |
Додаткові характеристики | |
Захисний ковпачок для щупа | Є |
- Ціна: 632 ₴