Автоклави
Автоклав - це герметично закривається прилад, який служить для термічної обробки домашніх консервів. Автоклави дозволяють готувати м'ясо, рибу, курку, фрукти, ягоди в жерстяних або скляних посудинах під підвищеним атмосферним тиском (4,5-5,5 атм) і температурою 120-125°С.
Закрутки, приготовані в домашньому автоклаві, виходять дуже смачними! Саме смак консервів та стимулює на придбання цього апарату. Консерви з автоклава можуть зберігатися значно довше, ніж звичайні, так як при обробці високою температурою гинуть шкідливі бактерії в продуктах.
Побутовий автоклав призначений домогосподаркам, рибалкам, мисливцям, дачникам і для всіх, хто любить дійсно смачну і здорову їжу.