Кошик
1215 відгуків
  • Коптильня балконна з термометром, BROWIN (Польща), фото 2
  • Коптильня балконна з термометром, BROWIN (Польща), фото 3
  • Коптильня балконна з термометром, BROWIN (Польща), фото 4
  • Коптильня балконна з термометром, BROWIN (Польща), фото 5
  • Коптильня балконна з термометром, BROWIN (Польща), фото 6
  • Коптильня балконна з термометром, BROWIN (Польща), фото 7
  • Коптильня балконна з термометром, BROWIN (Польща), фото 8
  • Коптильня балконна з термометром, BROWIN (Польща), фото 9
  • Коптильня балконна з термометром, BROWIN (Польща), фото 10
Коптильня балконна з термометром, BROWIN (Польща)

Коптильня балконна з термометром, BROWIN (Польща)

  • Немає в наявності
  • Код: 330001

1 950 ₴

+380 (50) 060-71-76
Viber
  • +380 (93) 738-94-55
Коптильня балконна з термометром, BROWIN (Польща)Коптильня балконна з термометром, BROWIN (Польща)
1 950 ₴
Немає в наявності
+380 (50) 060-71-76
Viber
  • +380 (93) 738-94-55
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Специфікація
Інформація для замовлення

Коптильня балконна з термометром від компанії BROWIN (Польща) девізом якої є "... тому що домашнє краще"

Невеликий пристрій - великі можливості - невелика коптильня дозволить Вам готувати смачну копчену рибу, м’ясо, сири та нарізки навіть на невеликому балконі. Невеликий розмір дозволяє легко зберігати.
Надійне виготовлення - коптильня з високоякісної нержавіючої сталі, призначена для контакту з їжею, є запорукою багатьох смачних бенкетів! Вам напевно подобатиметься ця коптильня роками!
Термометр у комплекті – у комплект входить термометр - необхідний прилад, який дозволяє регулювати температуру протягом усього процесу копчення та ідеально готувати улюблені страви.
Копченя під контролем - спеціальні пальники, в яких розміщується гелеве паливо має регулювання полум’я, що дозволяє підвищувати або зменшувати температуру в коптильній камері.
Копченя для всіх – Вам більше не потрібно мати великий сад, щоб коптити в себе. Все, що Вам потрібно - це балкон або тераса. Завдяки своїм невеликим розмірам, коптильню також можна взяти в похід або на кемпінг.

Ви обираєте здорову кухню і дбаєте про те, які страви потрапляють у вашу тарілку? Якісна портативна коптильня буде ідеальною та буде фантастичною ідеєю подарунка. Вона виготовлена з високоякісної нержавіючої сталі і дозволяє коптити м’ясо, рибу, сир, яйця та ковбаси. Невеликі розміри означають, що ви можете використовувати його як на балконі, терасі, в саду, так і під час подорожей, наприклад, у кемпінгу. Коптильня дозволить коптити одночасно до 4 форелей. Завдяки міцній та продуманій структурі виріб надзвичайно довговічний та простий в використанні.

Два пальники, що працюють на гелевому паливі, дозволяють коптити без доступу газу та електрики. Копченя засноване на нагріванні тріски для копченя, розміщеної на дні коптильної камери знизу, що виробляє дим. Надлишок жиру, що утворюється під час копченя, капає на спеціальний жироуловлюючий піддон, завдяки якому він не згорає, а вся коптильня майже не виділяє диму. У той же час лоток гарантує, що паливо не контактує з копченою їжею. Спеціальні пальники мають регулювання полум’я, що дозволяє підвищувати або знижувати температуру в коптильні. Термометр, прикріплений до коптильні, дозволяє контролювати цю температуру і підтримувати її на оптимальному рівні. Ваші улюблені страви будуть ароматними та смачними!

Рекомендовано використовувати гелеві види палива

У процесі копчення необхідно використовувати тріски (щепу) для копчення (наприклад, букові, вільхові або дуже ароматні деревні тріски фруктових дерев: черешні, яблуні, сливи і груші).

В коптильні можливі наступні види копчення:
- Гаряче копчення від 50°C до 90°C. Цей процес копчення передбачає короткий період копчення перед споживанням, наприклад, риби або ковбаси. Швидко зростає температура диму. В результаті такого копчення продукт що готується отримує необхідний колір і аромат копчення.
- Копчення теплим димом з 25°C до 50°C Ця можливість копчення дозволяє зберегти соковитість м'яса або риби. В результаті розщеплення ферментами білків, від страви починає виходити інтенсивний аромат копченості, а продукт залишається ніжним. Час копчення залежить від самої страви і від температури, що застосовується в коптильні. Приблизний час копчення риби становить 30 хв., копчення птиці і червоного м'яса від 60 хв до 90 хв.

Набір містить:
- деко
- нижня і верхня решітки
- піддон для жиру
- кришка з вбудованим термометром (0-100 °C)
- два металеві пальники з регулюванням полум'я
- зовнішня рама коптильні, в яку поміщають пальники
- металеві ковпаки для гасіння полум’я
- металеві ручки

РОЗМІРИ КОПТИЛЬНІ:
Висота: 190 мм
Ширина: 265 мм
Довжина: 420 мм
Товщина сталі: 1 мм

Основні
Товщина матеріалу1 мм
СтанНовий
Країна виробникПольща
Разове завантаження коптильніДо 5 (кг)
Кількість рівнів коптильні1
Джерело димуТріска, Тирса
КонструкціяЗбірно-розбірна
Функція гриль, барбекюНі
Джерело теплаПальники, Відкритий вогонь
МатеріалНержавіюча сталь
ФормаПрямокутна
Тип копченняГаряче і холодне
ВиробникBiowin
Габаритні розміри
Висота коптильні210 мм
Вага3.1 кг
Ширина коптильні273 мм
Довжина коптильні430 мм
Розміри коптильної камери
Ширина265 мм
Довжина420 мм
Висота190 мм
Комплектація
Піддон для стікання жиру1 шт.
Решітка для продуктів2 шт.
  • Ціна: 1 950 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner