Кошик
1232 відгуків

Зараз у компанії неробочий час. Замовлення та повідомлення будуть оброблені з 08:30 найближчого робочого дня (сьогодні).

  • Оболонка для м'ясних виробів, колагенова, (100 °C) Ø55, 4 м, BROWIN Польща, фото 3
  • Оболонка для м'ясних виробів, колагенова, (100 °C) Ø55, 4 м, BROWIN Польща, фото 4
  • Оболонка для м'ясних виробів, колагенова, (100 °C) Ø55, 4 м, BROWIN Польща, фото 5
Оболонка для м'ясних виробів, колагенова, (100 °C) Ø55, 4 м, BROWIN Польща

Оболонка для м'ясних виробів, колагенова, (100 °C) Ø55, 4 м, BROWIN Польща

  • Немає в наявності
  • Код: 310301

149 ₴

Мінімальна сума замовлення на сайті — 450 грн

+380 (50) 060-71-76
Viber
  • +380 (93) 738-94-55
Оболонка для м'ясних виробів, колагенова, (100 °C) Ø55, 4 м, BROWIN ПольщаОболонка для м'ясних виробів, колагенова, (100 °C) Ø55, 4 м, BROWIN Польща
149 ₴
Немає в наявності
+380 (50) 060-71-76
Viber
  • +380 (93) 738-94-55
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
  • Для приготування на парі та копчення — ковбасна білкова оболонка добре підійде під час приготування запечених, парових і копчених домашніх виробів як гарячого, так і холодного копчення.
  • Для різних видів ковбас оболонка дасть Вам змогу самостійно приготувати смачні ковбаси, як-от дрогобицька, краківська та шинчинна, а також ковбаси тривалого дозрівання.
  • Простота використання — оболонка надзвичайно зручна у використанні, перед заповненням її досить замочити на 15 хвилин у розсолі, а потім щільно наповнити начинкою, зав'язати та виконати оброблення.
  • Докладна інформація — оболонка має термостійкість до 100 °C. Довжина приблизно 4 м і діаметром 55 см.

Високоякісна ковбасна білкова оболонка тваринного походження виходить із спилка шкіри великої рогатої худоби. Вона ідеально підходить для виготовлення ковбас і з її використанням можна просто та швидко приготувати домашні копченості. Оболонка, допущена до контакту з харчовими продуктами, має термостійкість до 100 °C і дає змогу готувати ковбаси на парі за температури до 75 °C, коптити за 90 °C і обробляти холодним димом за макс. температури 40 °C. З її допомогою Ви можете легко й без проблем приготувати домашнє копчене м'ясо, а також варені та копчені ковбаси, як-от дрогобицька, краківська та шинчинна. Оболонка також підійде для приготування ковбас довгого дозрівання. 

Внимание! Перед наповненням оболонку треба на 15 хвилин замочити в 10-15% розчині солі (1/2 склянки на 1 л води) на 15 хвилин. Щільно наповнену оболонку треба зав'язати та провести оброблення, що відповідає вигляду ковбаси, що готується.

Основні
ВиробникBrowin
Країна виробникПольща
  • Ціна: 149 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner