
Термометр для приготування, запікання, варки, копченя м'яса, BROWIN Польща
- Готово до відправки
- Код: 100600
248 ₴
- +380 (93) 738-94-55
Виготовлений з нержавіючої сталі термометр служить для контролю температури при приготуванні різних видів м'яса. Спеціальні позначки на шкалі показують ідеальну температуру для запікання свинини, яловичини, птиці, баранини.
Тепловий детектор розташований в районі між 1,3 см і 5 см від початку голки.
З метою запобігання забрудненню або пошкодження жала, термометр слід зберігати в пластиковому корпусі, який знаходиться в комплекті.
Діапазон робочих температур: від 0 °С до 120 °С. Точність: +/- 2 °С.
Адаптований для застосування в шинницях BROWIN, може застосовуватися і в інших шинницях.
Термометр може залишатися в духовці протягом приготування
Основні | |
---|---|
Виробник | Browin |
Країна виробник | Польща |
Призначення термометра | Для вимірювання температури їжі |
Ціна поділки | 1 град. |
Точність вимірювання +/- | 2 град. |
Одиниці виміру | Цельсій °C |
Матеріал | Нержавіюча сталь |
Матеріал щупа | Нержавіюча сталь |
Мінімальна температура виміру (°C) | 1 град. |
Максимальна температура виміру (°C) | 120 град. |
Тип термометра | Механічний зі щупом |
Додаткові характеристики | |
Довжина щупа | 130 мм |
Захисний ковпачок для щупа | Є |
Габаритні розміри | |
Діаметр | 54 мм |
Довжина | 145 мм |
Вага | 35 г |
- Ціна: 248 ₴